SnippetMaster Support Forums
Return to main website
 
April 19, 2018, 07:32:52 AM
* Show unread posts since last visit.
* Show new replies to your posts.
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 19, 2018, 07:32:52 AM

Login with username, password and session length
Search:  
Advanced search
* Home Help Search Login Register
SnippetMaster Support Forums  |  General  |  Installation Issues  |  Topic: General setting not saved « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: General setting not saved  (Read 1677 times)
TIS

Posts: 10


[-] General setting not saved
« on: September 10, 2010, 09:47:18 AM »

After a fresh install of a licensed SnippetMaster Pro (Ioncube) I intend to change the general settings (admin login). Although system reports "The settings were saved" none of the settings were really saved. Reloading the page or logout and login still shows the original default settings, none of my changes were saved. Any suggestion?

Update: Let me answer my own question, I know what went wrong  Laughing

After changing rights (CHMOD) program_settings.php from 644 to 755 everything works fine.
« Last Edit: September 10, 2010, 10:03:16 AM by TIS » Report to moderator   Logged
Pages: [1] Print 
SnippetMaster Support Forums  |  General  |  Installation Issues  |  Topic: General setting not saved « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!