SnippetMaster Support Forums
Return to main website
 
April 19, 2018, 09:00:13 PM
* Show unread posts since last visit.
* Show new replies to your posts.
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 19, 2018, 09:00:13 PM

Login with username, password and session length
Search:  
Advanced search
* Home Help Search Login Register
SnippetMaster Support Forums  |  General  |  General Discussion & Support  |  Topic: adidas nmd « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: adidas nmd  (Read 228 times)
EileenMea

Posts: 3


[-] adidas nmd
« on: December 28, 2017, 11:11:25 PM »

ÿþEn ny adidas nmd duo af adidas NMD R2 er på vej, da vi i dag tager et kig på adidas NMD R2 Japan Pack. Først har vi den lysere farvelægning af de to, da denne NMD R2 har en fuld Primeknit øvre lavet i Shock Pink med et sort linjemønster hele vejen igennem. Andre detaljer omfatter "The Brand With The Three Stripes" -teksten på japansk på de tre striber på sidepanelerne, en sort læderhælestæller, en hvid forstærket midsåle og en tyggegummi ydersål. Shock Pink colorway fra adidas NMD R2 Japan Pack vil frigive nogen tid i oktober til en detailpris på $ 170. Hold dig opdateret til Kicks On Fire.

Den trevejs collab, du ser ovenfor, vil afslutte adidas Consortium Sneaker Exchange Collection, der var igangværende hele året. Den INVINCIBLE x A Ma Maniere x adidas kollektion omfatter specielle iterationer af både Ultra Boost og NMD. Ultra Boost skiller sig ud i stor sammenhæng på grund af brugen af merinould adidas sko anvendt til at konstruere den øverste. Tilføjede luksuriøse funktioner på skoen inkluderer læder accenter placeret på tunger og pull tabs. Ikke sikker på om du har bemærket, men der findes ikke noget bur på denne version af Ultra Boost, men Three Stripes branding er stadig repræsenteret ved hjælp af det strukturerede design på adidas ultra boost sidepanelerne. De alt-hvide øvre par pænt op med den matchende boost, du ser ned lavt.

Tonal Black and Red øvre blev parret med Metallic Gold branding og iriserende plader til yderligere at tilføje til æstetik af cleat. Don t forvente at se disse bæres til det faktiske spil, men vi er ret sikre på, at du kan se dem i aktion under pregame.Back på det igen med en anden farveway er adidas Stan Smith. Den tidløse silhuet fra mærket får et rødt nat tema, der er et perfekt par til efterår / vinter. Skoen får også en mere premium opdatering med en fuld suede øvre og læder adidas nmd r1 accenter på hælen fanen.

Den nyeste tilføjelse til adidas lineup af basketball sneakers er adidas Tubular X 2.0 Primeknit, en moderniseret retro af et high-top basketball design. Skoen bliver opdateret med en ultra-comfy Primeknit øvre med en soklignende pasform og et X-formet panel wraps forfoden for at klemme ankelen. Farvet i blanding af grå og hvid, er hele udseendet færdigt med en matchende dæk-inspireret rørformet sål. Forhandler til en pris på $ 120, kig efter Adidas Tubular X 2.0 Primeknit Grey White hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Klik og bogmærke vores Air Jordan 12 Dark Gray nav-side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Sæt til at falde i næste måned, her er vores første kig på kvindernes eksklusive adidas NMD R2 Legend Ink. Rocking a Legend Ink, Trace Blue og Gray farveskema, kommer skoen med en ope-mesh øvre lavet i en mørk nuance af Blue. Den samme blå nuance kan findes på detaljerne af den øverste, såsom de tre striber, ruskind hælfane, snørebånd, branding og foring. Nedenfor finder du en White Boost mellemsål sammen med en Gum gummi ydersål. Prissat til $ 130, vil damerne kunne hente et par adidas NMD R2 Legend Ink fra 14. oktober.

adidas og university of Kansas adidas neo har annonceret udvidelsen af deres partnerskab i 2031. baseret på succesen af det eksisterende forhold, adidas vil levere sko, uniformer, beklædning og tilbehør på tværs af alle mænds og kvinders atletik til jayhawks i big 12 konferencen. "Kansas har bygget et af de mest imponerende atletiske programmer i landet," sagde Mark King, adidas Nordamerika-præsident. "De har vindende optegnelser, inspirerende ledere og en kultur, der skubber grænser. Vi deler en passion for at skabe og forny i alt, hvad vi gør. Aftalen vil fremme Jayhawk-mærket med et skarpt fokus på at påvirke tidligere, nuværende og fremtidige Jayhawk.
Report to moderator   Logged
Pages: [1] Print 
SnippetMaster Support Forums  |  General  |  General Discussion & Support  |  Topic: adidas nmd « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!