SnippetMaster Support Forums
Return to main website
 
April 25, 2018, 08:08:33 AM
* Show unread posts since last visit.
* Show new replies to your posts.
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 25, 2018, 08:08:33 AM

Login with username, password and session length
Search:  
Advanced search
* Home Help Search Login Register
SnippetMaster Support Forums  |  SnippetMaster  |  (NEW!) Testimonials: In your own words...  |  Topic: BLACK is FRIDAY eindelijk hier! « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: BLACK is FRIDAY eindelijk hier!  (Read 552 times)
janbouchra9

Posts: 38


[-] BLACK is FRIDAY eindelijk hier!
« on: June 05, 2017, 08:06:28 PM »

"De bewonderaars van Robert Williams bent in geluk. De meest eclectische collectievan bestelauto's, geïnspireerd door de streetwear, kunst en muziek teams up met de ondergrondse cartoonist om een capsule collectie gecomponeerd door 3 sneakersilhouetten, 3 T-shirts en een Fender gitaar te maken. nike roshe run heren zwart
De bedenker van de term "lowbrow" beschikt over een aantal van zijn meest iconische schilderijen in de Sk8-Hi, de authentieke en de instapper silhouetten. De Sk8-Hi38 Decon LX heeft een boven- en buitenzool afdrukken van Williams' "Flaming Cobras," nederbuigen, de panelen van de authentieke 44 heruitgave LX vallen met zijn werk "Misdrijf". goedkope nike air max De instapper 98 Reissue LA functies een van Robert's meest iconischewerken uit de jaren 1880, "Jalapeña." Elk paar sneakers wordt geleverd met een gedrukte katoenen draagtas.
Deze collectie bevat ook drie hoogwaardige klassieke T-shirts met een print van zijnkunstwerk in zwart, vintage geel en wit. Muziekliefhebbers zullen verrukt zijn om teweten is er een prachtige Fender Stratocaster gitaar met een gesigneerde lichaammet een print van de illustratie van de "Jalapeña". De gitaar, nike air max 1 dames waartoe ook een aangepaste case, is beperkt tot 50 stuks!
We zijn blij te zijn een van de weinige geselecteerde retailers hebben online de Vault Vans x Robert Williams collectie, nu beschikbaar en instore!"

Report to moderator   Logged
Pages: [1] Print 
SnippetMaster Support Forums  |  SnippetMaster  |  (NEW!) Testimonials: In your own words...  |  Topic: BLACK is FRIDAY eindelijk hier! « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!