SnippetMaster Support Forums
Return to main website
 
January 23, 2018, 04:19:34 AM
* Show unread posts since last visit.
* Show new replies to your posts.
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
January 23, 2018, 04:19:34 AM

Login with username, password and session length
Search:  
Advanced search
* Home Help Search Login Register
SnippetMaster Support Forums  |  General  |  Installation Issues  |  Topic: Auto installer doesn't seem to do anything « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Auto installer doesn't seem to do anything  (Read 2264 times)
Lance

Posts: 1


[-] Auto installer doesn't seem to do anything
« on: July 12, 2008, 12:13:21 AM »

Hi there. I've just uploaded a copy of SM and when I click on the install button the panel just flickers then returns to its original state with the install button still active. I'm not sure how to set up the DB pointer file either being a first install. Any help much appreciated.
Report to moderator   Logged
admin
Forum Administrator
*
Posts: 3169

SnippetMaster Author


WWW
[-] Re: Auto installer doesn't seem to do anything
« Reply #1 on: July 12, 2008, 03:01:22 AM »

Hello,

I'm not sure I understand exactly what is the problem... you are welcome to request a free installation here:

http://www.snippetmaster.com/download/index.php#free_install

Cheers!
Report to moderator   Logged
Pages: [1] Print 
SnippetMaster Support Forums  |  General  |  Installation Issues  |  Topic: Auto installer doesn't seem to do anything « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!